ODO F2 – Avanti (P) F2 (16-3)

Hoi F2’ers,
Als enige team mochten jullie zaterdag nog bij ODO een wedstrijd spelen, dus jullie mochten op het hoofdveld! Fleur was er niet, maar gelukkig kon Duncan met ons mee doen.
Van tevoren hadden we afgesproken om goed uit te stappen bij het gooien en om dan met je linkerhand naar links te gooien en met je rechter naar rechts. In de wedstrijd hebben we dat ook een aantal keer goed gezien, heel knap. Al snel vielen er een paar mooie ballen in en stonden we voor. Avanti mocht toen met een superspeler gaan spelen. Dankzij heel goed verdedigen van jullie konden jullie veel ballen onderscheppen en wisten jullie in totaal 16 doelpunten te maken en Avanti 3. Een mooie overwinning en een leuke wedstrijd, jullie hebben goed je best gedaan in de laatste wedstrijd op het veld. Nu lekker de zaal in!
Goed gedaan! Groetjes van invalcoach Ronald