ODO D1 – Weidevogels D1 (11-2)

Hallo allemaal,

Iedereen vond het een beetje spannend, want als we deze wedstrijd zouden winnen zouden we volgende week nog gedeeld kampioen kunnen worden. We moesten tegen weidevogels D1. De vorige keer hadden we van weidevogels 3-4 gewonnen, dus iedereen dacht dat het nog een spannende pot zou worden. Maar we moesten er maar in geloven dat het goed zou komen. En dat deden we ook. Al snel werd er gescoord door Iris P een schot ODO 1-0. Er werd heel goed verdedigd en de bal kwam snel terug. Daar maakte ODO gebruik van. Er werd weer gescoord door Iris P, een doorloop 2-0. Toen ging het eventjes mis en was het ineens 2-1. Maar dat maakte ODO niks uit want we scoorden weer door Iris P een schot 3-1. Het ging heel goed en het werd al snel 4-1 door een schot van Aimee. We zaten er helemaal in en scoorden weer door Iris P een doorloop 5-1. We moesten wisselen van helft en er werd gescoord door Nina, een schot 6-1. Het ging weer eventjes mis 6-2. Maar er werd gelukkig weer gescoord door Bente, een doorloop 7-2. Het ging echt super en er werd weer gescoord door Nina, een schot 8-2. Het was rust. Er werd gezegd dat het goed ging, en dat we meer lef moesten tonen met verdedigen als er een insnij stond. We kwamen het veld weer op. Iris P heeft gescoord met een doorloop 9-2. Al snel werd weer het volgende doelpunt gemaakt door Iris B, een schot 10-2. Het ging echt heel goed en het laatste doelpunt werd gemaakt door Aimee, schot 11-2. We waren allemaal heel blij, omdat we nog een kans hebben om gedeeld kampioen te worden!

Groetjes Iris van der Poel