ODO B2 op kampioenkoers

Afgelopen zaterdag moest ODO B2 aantreden tegen concurrent Avanti B5. Vorige week werd Avanti verslagen met 8-5. De spelers van Avanti hadden toen al gemeld dat het bij Avanti thuis wel revanche zal gaan nemen. Bij winst van Avanti zouden zij weer gelijk komen met ODO B2. ODO was dus gewaarschuwd en extra gemotiveerd.
Met erg mooi weer, maar op een grasveld werd het een goede wedstrijd, waarin ODO vrijwel niets weggaf. De tegenstander kreeg zowel aanvallend als bij uitverdedigen geen ruimte. De eerste helft ging nog lang gelijk op, maar vlak voor rust nam ODO afstand met 4-8. Na rust verhoogde Avanti de druk, maar kwam door het goede verdedigen van ODO niet tot scoren. Uiteindelijk sloeg ODO toe en met een ruime 6-14  overwinning werd deze wedstrijd wederom winnend afgesloten. Mooi is om te zien dat vrijwel iedereen weer geschoord heeft.
Aanstaande zaterdag kan het kampioenschap worden binnengehaald door tegen Weidevogels minimaal een punt te halen. Beter is natuurlijk weer 2 punten.
De wedstrijd begint om 12.30 uur. Dus ouders en andere supporters wij verwachten uw aanwezigheid en aanmoedigingen.