DES (D) A1 – ODO A1 (7-14)

We hadden zaterdag een wedstrijd in Delft tegen Des. De eerste 6 punten hadden we al binnen dus we waren bereid om er 8 van te maken. Des stond onderaan maar er werd door Erna verteld dat we er niet te makkelijk over moesten denken. Voor de wedstrijd werd ons verteld dat we de training van donderdag moesten gebruiken. Dus vooral de rugkanten lopen om vrij te komen voor ons schot. Ook werd er gezegd dat we bijna ‘niet’ in de twee twee moeste eindigen. De eerste helft ging goed vooral verdedigend als je ziet dat we de rust in gingen met 1 doelpunt tegen. Zelf hadden we er 8 gescoord. In de rust werd verteld dat we het in de aanval sneller moesten rondspelen en onverwachtse bewegingen maken zonder bal. Na de rust waren we het heel even kwijt en kregen we al snel een aantal doelpunten tegen. Gulukkig maakte we zelf ook de doelpunten en werd de eindstand 14-7. De 8 punten zijn binnen en ik denk dat als we met het plezier blijven spelen dat we zeker kansen maken dit seizoen! Daniellë en Jim ook bedankt voor het invallen! Volengende week moet Iris een stukje schrijven. Volgende week tegen Eibernest.