Hulp gezocht!!

Het is een drukke tijd bij ODO, de competitie draait weer volop en we zijn met veel onderdelen van Bouwen aan de Basis aan de slag. Zowel voor incidentele activiteiten als ook voor structurele zaken zoeken we vrijwilligers die een handje willen helpen. Met elkaar is het voor iedereen goed te doen.

Schoonmaak van keuken, bar en opslag.
Af en toe is het nodig / nuttig om naast de wekelijkse schoonmaak een keer wat grondiger schoon te maken. Die schoonmaak is gepland op maandagavond 11 september, vanaf 19.00 uur.
Schoonmaakspullen zijn aanwezig, extra handjes zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Opruimen buiten.
Zaterdag 16 september is de heropening van de velden. Uiteraard mag gezien worden dat we nog aan het bouwen zijn, maar we willen het terrein en de bouwplaats wel netjes en schoon aan onze genodigden laten zien.
Vrijdagavond 15 september vanaf 18.30 uur ruimen we rommel, onkruid en alle andere overbodige zaken op en maken het clubgebouw aan de buitenzijde schoon voor zover nodig.
Ook hier zijn de schoonmaakspullen aanwezig en zoeken we vooral mensen die willen helpen zodat we klaar zijn tegen dat het donker wordt.

Bardienst.
De bardienst op zaterdag is op dit moment lastig in te vullen. Door het toegenomen aantal velden is het programma op zaterdag in elkaar geschoven waardoor er meer ploegen tegelijk spelen. Dat heeft voordelen maar voor het bemensen van de bar is dat lastig omdat er minder spelers ingezet kunnen worden. Overigens proberen we toch al om op zaterdag de spelers vooral in te zetten om, naast hun eigen wedstrijd en reserve zitten bij andere ploegen, de jeugdploegen te leiden en wedstrijden te fluiten. Dat kan alleen maar als er voldoende niet spelende leden en ouders de bardienst doen.
We zijn dus dringend op zoek naar aanvulling vanuit de ouders om een paar keer per jaar een paar uur bardienst te doen. Planning gaat uiteraard in goed overleg. Heb je tijd of wil je eerst meer weten neem dan contact op met Ria Goedendorp Ria Goedendorp of Kees van der Vaart e-mail

Kees van der Vaart
Vrijwilligers coordinator.