Weidevogels D1 – ODO D1 (4-5)

De meiden van de D1 mochten hun eerste competitie wedstrijd spelen tegen Weidevogels D1. In het heerlijke zonnetje begonnen ze de eerste helft waarin we in de aanval heel veel kansen wisten te creëren, maar helaas ging er maar eentje in. Dit terwijl onze tegenstanders maar een handje vol kansen kregen, waarvan ze er 3 ingooiden. We gingen daardoor de rust in met een 3-1 achterstand. Maar er was natuurlijk nog niks gespeeld, alles was nog mogelijk. Zo wisten we na de rust wel onze kansen af te maken, waardoor we al vrij snel op een gelijkspel stonden: 3-3! Helaas wist Weidevogels, ondanks het hele goede verdedigen aan onze kant, er toch 1 te scoren. We keken dus weer tegen een achterstand aan. Maar jullie lieten het daar niet bij zitten en gaven in de slotfase alles om er toch nog een overwinning uit te slepen: 4-5!! Een terechte en mooie overwinning. Op het moment dat de kansen eerder worden afgemaakt hoeft het volgende keer helemaal niet zo spannend te zijn, want met het spel zelf zat het wel goed! Volgende week mogen we dan eindelijk spelen op onze nieuwe accommodatie tegen Excelsior. En Annemijn mag van deze wedstrijd een mooi stukje schrijven! Tot dinsdag!