INTAKE1718 | Thom van Waardenburg

In de reeks INTAKE1718 maken we kennis met de selectiespelers van het komende seizoen 2017-2018. Vandaag praten we met Thom van Waardenburg.

Hoi Thom, hoe zag je zomer er uit?
Eerst hadden we de Maaslandloop, met de Doorlopers. Zowel het voorbereiden als de uiteindelijk loop zelf waren top. Direct na de Maaslandloop ben ik samen met Patrick Bezemer naar IJsland geweest. We hebben daar genoten van het schitterende, afwisselende landschap en uiteraard veel gelachen. Vorige week heb ik samen met Martijn van Vliet, Koen Makkinga en broertje Daan München aangetikt en twee wedstrijden van de Audi cup bijgewoond.


En was je daarna een beetje fit aan het seizoen begonnen?
Voor mijn werk maak ik veel meters, zowel in de auto als lopend van en naar schepen. Maar na de eerste iets te enthousiaste inspanning op de eerste training voelde ik dit wel.

Maar de vernieuwde accommodatie beviel wel?
Het veld ziet er superstrak uit. Ik kijk ook erg uit naar het ‘beach’ gedeelte.

Voorlopig alleen om je badlaken neer te leggen zeker 🙁 we hoorden dat je fors geblesseerd bent geraakt?
Ja, tijdens de Korfbal Derby’s ben ik door mijn enkel gegaan. Er zit een scheurtje in mijn enkelbanden, dat gaat wel een paar weken duren…

Dat is balen zeg. Durf je toch een verwachting uit te spreken voor het komende seizoen?
Ja hoor, ik denk dat we met veel plezier leuke en spannende wedstrijden met elkaar gaan beleven. Persoonlijk wil ik wat betreft het één op één verdedigen wat verder doorgroeien. Maar dat is voor na mijn blessure…

Nou succes met je revalidatie!