INTAKE1718 | Willem van Vliet

In de reeks INTAKE1718 maken we kennis met de selectiespelers van het komende seizoen 2017-2018. Vandaag praten we met Willem van Vliet.

He Willem, hoe kijk je terug op afgelopen seizoen?
De wedstrijden tegen Maassluis waren spannend en gaaf om te winnen. Ook de laatste wedstrijd op het terrein van kampioen RWA waar we met een dikverdiende overwinning terugkeerden naar Maasland was een mooie afsluiting.

Ben je na die wedstrijd direct op vakantie gegaan?
Nee, doordat Ilse en ik gaan verhuizen zijn wij nog niet op zomervakantie geweest. Wel een tweetal stedentrips gemaakt: met vrienden naar Jeruzalem/Tel Aviv en ook naar Helsinki / Tallin.. goed voor de bierliefhebbers om te weten is dat je een goed gevulde portemonnee meeneemt, want een biertje onder de €8 euro bleek haast niet te vinden. Ook ben ik nog even als echte sportliefhebber met een vriend twee daagjes toptennis gaan kijken in Parijs op Roland Garros. Kortom, een afwisselende zomer.

En nu klaar voor het nieuwe seizoen?
Ja, met de nieuwe jeugdige instroom erbij en een nieuwe trainer en begeleidingsstaf. Ingrediënten om een tof en leerzaam jaar ervan te maken zijn aanwezig. Aan de accommodatie zal het zeker niet liggen, die is erg mooi, credits naar iedereen die zich in voor heeft ingespannen om deze vernieuwing te realiseren.

We zullen de credits doorgeven. Jij gaat ook weer een team trainen dit jaar?
Klopt, ik ga C1 doen samen met Wouter Goedendorp. Focus zal enerzijds op techniek van individu komen te liggen en anderzijds hoe je als vak kan aanvallen en verdedigen.

Nou succes met alles!