INTAKE1718 | Michiel Molendijk

In de reeks INTAKE1718 maken we kennis met de selectiespelers van het komende seizoen 2017-2018. De eerste die aan bod komt is routinier Michiel Molendijk. 

Zo Michiel, heb je de accu een beetje op kunnen laden deze zomervakantie?
Ik ben deze zomer naar Mallorca geweest, gezellig met de schoonfamilie. Het was een heerlijke vakantie met veel zon, zee, strand en een klein biertje ?

Jaja, een klein biertje… Is dat er ook weer zorgvuldig afgetraind of was het een koude start afgelopen dinsdag?
Deze zomer ben ik niet sportief bezig geweest. Na de 360 km van de Maaslandloop vond ik het wel lekker om even niet te sporten. En ondanks dat het pittige trainingen waren deze week heb ik gelukkig (nog) geen spierpijn gehad.

Als je terugkijkt op vorig seizoen, welk gevoel wil je dan meenemen naar de komende competitie?
De twee winst partijen met het eerste tegen Maassluis 1. Twee heerlijke derby’s met alles er op en er aan. Vooral de thuis wedstrijd die we wonnen in de laatste seconde ?

Dat siert je Michiel, dat je uiteindelijk kiest voor een wedstrijd waarin je zelf niet in de basis stond. In Maassluis was je wel basisspeler en mocht jullie zoon Stijn meevieren in de overwinning. 
Ja dat was natuurlijk ook schitterend.

 

Aanstaande week beginnen de oefenwedstrijden. Wat zijn je verwachtingen van het komende seizoen?
Ik hoop op een gezellig seizoen met veel mooie korfbal prestaties. De accommodatie is super mooi geworden en met het kleine veld wordt ook buiten korfballen nog aantrekkelijker.

Ok, dank je Michiel. Succes donderdag met de eerste oefenwedstrijd tegen Valto!