Walk of Friends: Draag je steentje bij!

Korfbalvereniging ODO is al ruim 60 jaar een representatief en sportief begrip in Maasland. Dat willen we ook de komende jaren blijven dus ODO ‘Bouwt aan de Basis’. We willen namelijk nog meer uit onze vereniging halen. Onze leden en gasten meer bieden en ODO aanpassen naar de wensen van deze tijd. Kortom; we willen de basis voor de komende jaren versterken!

Een steentje bijdragen
Na de laatste competitiewedstijd gaan we beginnen met bouwen en verbouwen. Dat doen en financieren we grotendeels zelf, maar extra hulp is altijd welkom. Daarom vragen we alle vrienden van ODO om eenmalig iets extra’s te doen. Door deze zomer de handen uit de mouwen te steken en/of door letterlijk een steentje bij te dragen. Er is namelijk nog extra budget nodig voor de realisatie van deze plannen, waaronder de verharding rond de sportvelden.

Walk of Friends
Het plan is om van die verharding iets bijzonders te maken. En dus zoals Hollywood de Walk of Fame kent, is het plan om bij ODO met de bijdragen van onze vrienden een ‘Walk of Friends’ te realiseren. Een ere route langs de hoofdvelden met de naamsvermelding van alle vrienden van ODO die een steentje hebben bijgedragen aan de realisatie van onze nieuwe uitvalsbasis. Help je ook mee?

Jouw naam ook op onze Walk of Friends?
Je hoeft geen Madonna, Ariana Grande, Michael Jackson of Justin Bieber te zijn voor eeuwige roem en waardering. Bij ODO zijn (oud)leden, sponsors, teams, ouders, opa’s en oma’s, bedrijven en alle anderen die ODO een warm hart toe dragen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze Walk of Friends.

Bijdragen
Met een gift van € 50, € 100 of € 250 krijg je een erevermelding op ons terrein en help je ODO een stapje dichter naar het einddoel. Deze sponsoractie loopt van 20 mei tot 30 juni 2017. Je kunt je steentje bijdragen via dit formulier. Je kan je bijdrage ook direct overmaken op rekeningnummer NL62 RABO 0340.4592.39 t.n.v. c.k.c. ODO onder vermelding van WoF (walk of friends) en jouw (bedrijfs)naam.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze verbouwplannen, de actie “Walk of Friends” of over andere activiteiten van onze vereniging, neem dan contact op met voorzitter Jaap van Vliet . We vertellen je er graag meer over!

Samen Bouwen aan de Basis!