• Niet gecategoriseerd

C-, B-, en A-jeugd opgelet! Meld je aan voor het WK 2 tegen 2

Ingezonden mededeling.


CKV Valto organiseert op woensdag 10 mei 2017 de tweede editie van het WK 2 tegen 2 korfbal voor alle A-, B- en C-jeugd uit het Westland. Sinds dit jaar mag ook de C-jeugd deelnemen aan het spectaculaire evenement, die het in hun eigen poule opnemen tegen hun leeftijdsgenootjes. De A- en B-jeugd blijft samengevoegd.

Het 2-tegen-2 toernooi gaat als volgt: je speelt samen met een jongen en meisje (koppel) tegen een ander koppel. Het is een intensieve wedstrijd met 2 palen waar ieder zijn korfbalpaal verdedigd. Aanvallend zal er dus alles uit de kast gehaald moeten worden om zo te kunnen scoren. Om het uitdagend te maken heeft de organisatie de regels van vorig jaar aangehouden, zo kun je een driepunter scoren vanaf je eigen korf en zijn doelpunten vanaf de achterkant twee punten waard!

Eigenlijk een erg logisch verhaal, maar wat is er nou zo speciaal? Via de officiële korfbalregels speel je 8 tegen 8 en nu speel je 2 tegen 2. Daardoor zal het uitdagend zijn om te scoren en te verdedigen. Het tempo van de wedstrijd, die tevens twee keer 2,5 minuut zal duren met één minuut pauze, zal erg hoog liggen.

De inloop van het evenement start om 18:00. Om 18:30 zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden en om 21:40 is het evenement ongeveer afgelopen.

Meld je dan aan voor het toernooi via: www.ckv-valto.nl/wk2tegen2

Let op: er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar!!!

Datum: woensdag 10 mei 2017
Tijd: 18:00 tot 21:40+/-
Locatie: Korfbalvereniging Valto
Adres: Veilingweg 18, 2678 LN De Lier

Voor vragen of opmerkingen kan je een e-mail sturen naar: e-mail