ODO B2 – ONDO (G) B3 (8-5)

Hallo B2,

Op Stille Zaterdag 2017 was onze tegenstander Ondo B3. Het derde B-team van Ondo waar wij tegen speelden dit seizoen. In de openingsfase schoten beide ploegen uit de startblokken met een snel doelpunt. Beide vakken daarna hadden wat meer moeite. Zo was de ruststand nog steeds 1-1. Noodgedwongen mocht Sam in de rust al invallen. En zij liet zich direct gelden. Met twee goals leverde een 3-1 voorsprong op. Gedurende de tweede helft werd er beter gespeeld. Met nog zo’n vijf minuten te gaan stond er een veilige 7-2 voorsprong op het bord. Wat leuke combinaties van Ondo bracht hen terug naar 7-5. Een hele verre poeier van Jelle bracht de eindstand op 8-5. Al met al geen hele geweldige wedstrijd, maar 20 minuten redelijk korfbal bracht een beslissende run van 1-1 naar 7-2.