Van de voorzitter: Gala-weekend

 

Volgend weekend zijn er nagenoeg geen wedstrijden, en dus hebben we het ODO-Gala-weekend in het leven geroepen. Op vrijdagavond starten we met een disco voor de pupillen, gevolgd door een Twix18 Gala-feest voor de aspiranten en junioren. Voor beide activiteiten geldt dat ook vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom zijn!

De introductie van het Twix18 feest is een wijziging van hoe we in het verleden feesten organiseerden. De aanwezigheid van zowel een grote 18- groep en een grote 18+ groep die wél alcohol mag nuttigen blijkt in de praktijk lastig te handhaven. We kiezen nu voor een knip óp die leeftijdsgrens, maar doen geen concessies in de kwaliteit van het onder-18 feest. Integendeel, er is ons veel aan gelegen deze nieuwe formule tot een succes te maken, dus verwacht beukende beats, een lekkere bitterbal en een glas cola. Neem je vrienden mee, ook de andere verenigingen uit de Westland zijn uitgenodigd! En dress to impress, we leggen niet voor niks een rode loper neer!

Op zaterdag is er het Benefiet-Gala 18+. We beginnen om 20:00 met een borrel, en halverwege de avond zetten we de muziek een tand harder en feesten we de mei-vakantie in. Doordat ReLight sponsort kunnen we de kosten over het hele weekend lager dan normaal houden, en daarom is een deel van de kaartverkoop van de zaterdagavond bestemd voor De Doorlopers.

Wie gistermiddag in Maassluis vertoefde waande zich misschien al een beetje in het Gala-weekend. ODO 1 legde een Gala-voorstelling op de mat, en Maassluis speelde ook een prima pot. Tot ons genoegen konden we twee kostbare wedstrijdpunten in de fietstassen stoppen.

Zie jullie aanstaand weekend!

Groet, Jaap