Futura E2 – ODO E5 (12-2)

Hallo toppers van de E5 en iedereen die het stukje leest!

 

We moesten vandaag tegen Futura. Ze waren best goed (of wij waren heel slecht). We hebben er twee gescoord (ook een doorloop) en Lynn was er niet. Wij waren nog niet zo wakker, sommige gingen te laat naar bed of gingen te lang door met lezen in de avond. De vaders van Lotte en Nienke gingen ook goed aanmoedigen. Op het begin ging het goed, na 10 minuten stond het 3-2. Lotte en Birke speelde als jongens. Lotte vond het saai om een jongetje te spelen. We waren moe, daardoor ging het wat minder goed. In de rust was het 7-2. Van Jenny en Koen moesten we doorzetten en alleen op onze tegenstander letten en niet op de bal. We moesten lachen van Jenny en Koen en juichen als we scoorde en plezier maken. De vader van Nienke heeft cupcakes getrakteerd omdat we het goed hadden gedaan. De eindstand is 12-2 en met de strafworpen 2-1. We hebben geleerd dat we beter ons best moeten doen soms en beter moeten verdedigen. En dat je naar iedereen moet gooien. We gooide vandaag wel met links en rechts en dat was goed.

 

Groetjes van Birke, Lotte en Nienke