Velocitas B3 – ODO B2 (4-10)

Beste lezer,

Ondanks de voorjaarsvakantie toch een wedstrijd voor B2. De eerste helft was ‘vakantie-gevoel’ behoorlijk terug te zien. Een 2-2 ruststand was nog zeer goed voor het vertoonde spel. Echter, de tweede helft tapte B2 uit het spreekwoordelijke andere vaatje. Meer beweging, hoger baltempo en ballen die nu wel gevangen werden, leidden tot meer doelkansen. En blijft zo simpel: ”hoe vaker je schiet, hoe meer goals je maakt.” Een eindstand van 4-10 was het resultaat. Een terechte overwinning.
Aanstaande zaterdag is de uitwedstrijd bij Weidevogels. In mijn ogen de beste ploeg in deze poule. De thuiswedstrijd was maar liefst 12-1 in ons voordeel. De kanttekening hierbij dat die wedstrijd by far de allerbeste wedstrijd was van ODO B2 dit seizoen. En zaterdag starten we gewoon weer op 0-0.