Fortuna/Delta Logistiek C4 – ODO C2 (3-5)

Hallo allemaal

Vandaag moesten we tegen Fortuna, zij stonden vijfde in de poule. We hadden wel een kans om te winnen, maar we moesten goed ons best doen.

In het praatje zei Cynthia tegen ons dat we veel vertrouwen moesten hebben , dat we fel moesten zijn en dat we met vertrouwen de wedstrijd moesten beginnen.

In de eerste helft scoorden we er meteen één, waardoor we voor stonden. Maar al snel scoorde fortuna er ook één en daarna nog één.

Toen was het alweer rust. En we gingen de rust in met 1-2 achterstand. Maar daar moesten we niet naar kijken. Cynthia zei tegen ons dat ze het niet slecht vond gaan maar ook niet goed, we hadden wat moeite met het maken van goede acties. We moesten er ook wat meer vertrouwen in hebben

En dat deden we want in de tweede helft scoorden we er meteen één. Toen volgens mij Fortuna weer, en toen wij weer waardoor het weer gelijk stond 3-3. En daarna scoorden wij er één en daarna nog één! Waardoor het 5-3 stond en we voorstonden. Er waren nog een paar minuten en iedereen was zenuwachtig dat we geen ballen meer mochten doorlaten.

Maar toen was de wedstrijd afgelopen en iedereen was heel blij, we hadden gewonnen!!! ?
Voor de allereerste keer

Volgende week hebben we weer een wedstrijd en die gaan we natuurlijk ook gewoon weer winnen!

En Gijs bedankt voor het reserve zitten.