ODO D1 is kampioen!

WAUW!

Wat waren jullie gisteren en wat zijn jullie dit zaalseizoen ongelofelijk goed.  Het was de wedstrijd waar we als ODO zijnde, het publiek en het team op hadden gehoopt. Het brengt natuurlijk wel wat extra spanning met zich mee zo’n kampioenswedstrijd. De spanning was voor de wedstrijd goed te merken, wat waren jullie druk zeg! Ik had jullie een paar opdrachten meegegeven om uit te voeren maar vooral benadrukt dat jullie lekker fel moesten zijn en moesten genieten. In de aanval creëerden we veel kansen waardoor we veel doorloopballen en schoten scoorden. In de verdediging werd de 2e aangeef  er goed uitgehaald waardoor Dubbel 6 niet goed wist wat ze moesten en konden doen.  Hierdoor stond het dan ook met rust 6-1 voor ons.

Jullie speelden een ontzettend goede eerste helft waar jullie lieten zien dat jullie terecht bovenaan staan. Er was een puntje dat beter kon en dat was de doelpunten meer vieren. Misschien lag het aan de spanning maar we mochten best iets blijer zijn als we weer een mooi doelpunt scoorden!

De tweede helft was nog beter dan de eerste, we creëerden weer kansen over iedereen, scoorden doelpunten uit de ruimte, de opdrachten werden goed uitgevoerd en we vierden het! Uiteindelijk wisten we nog 10 (!) keer te scoren in de tweede helft. Het was echt ongelofelijk leuk om te zien hoe goed jullie waren!

Toen we de 16 hadden bereikt floot de scheidsrechter af en dat betekent …. KAMPIOENEN!!

Het feestje kon beginnen! Met bloemen, medailles, snoep, muziek en taart was het feestje compleet.

Wat zijn jullie dit seizoen ongelofelijk gegroeid! Iedereen schiet en iedereen pakt zijn doelpunten mee. Verdedigend vertrouwen we op elkaar, we durven druk te geven omdat we weten dat de 2e aangeef er niet komt. Maar het belangrijkste punt is dat we werken voor elkaar. Jullie hebben echt een ongelofelijk goede teamprestatie geleverd waar jullie trots op mogen zijn.