Oliebollentoernooi – Uitslagen

Update 39/12:
Met zo’n 60 deelnemers was het weer een geslaagde editie van het oliebollentoernooi met een reuze gezellige borrel achteraf. Voor wat het belangrijk is, de uitslagen.

oliebollen-2016
Update 27/12:
Kosten van het eten bedragen tien eruo. Graag contant meenemen. Vanaf 18:00 uur.
De teams en programma voor vanavond. Vanaf 19:00 tot 22:00.
Niet vergeten wit(thuis) en blauw(uit) shirt meenemen. Scheidsrechtersfluit is ook handig, zie teams.

Update 19/12: Inmiddels zitten we ruim over de vijftig aanmeldingen aan voor het toernooi. En ongeveer de helft blijft eten.

Na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer een oliebollentoernooi voor ODO 3 t/m Midweek, de niet spelende leden, supporters en oud leden. Nieuw is dat we de mogelijkheid willen bieden om vooraf, makkelijk en gezellig, wat te eten in de Sjee.

Het toernooi is op dinsdag 27 december in de Hofstede. Daghappen van 18:00. Het toernooi begint om 19:00 tot 22:00. Zorg dat je dan tijdig aanwezig bent. Graag een wit en blauw shirt meenemen. Na 22:00 tijd genoeg voor de borrel.

Wij hebben er vast zin! Om alvast een schema en teams te kunnen maken willen we weten wie er komen. Middels het bekende formuliertje, graag voor 20 december. Zeker voor de 20-ste als je ook een daghap(E10) wil. Geef ook even op het Facebook event onderstaand aan dat je komt en stuur de uitnodiging gerust door! Kom je alleen een borrel doen, dan is opgeven niet nodig. Hou de site in de gaten, voor toevoegingen aan dit bericht. Zoals de teamsamenstelling.

Net als andere jaren is de deelname natuurlijk gratis, alleen zullen we dit jaar wel een collectebus neerzetten voor Support Casper, het goede doel waar Trudy en Amber Blaauboer zich voor inzetten.

Tot de 27-ste! Frits, Rob, André