ONDO (G) A1 – ODO A1 (22-7)

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen ONDO op het programma. Het praatje voor de wedstrijd was niet zoals gewoonlijk, wij moesten zelf het praatje doen. Erna gaf nog een kleine aanvulling en het belangrijkste was postitief blijven en plezier hebben. De vakken bestonden uit : Twan, Niels, Daphne en Noortje. Het andere vak was Bart T, Bart M, Isa en Ilse. We begonnen scherp, aanvallend en overrompelde ONDO. Helaas gingen de kansen er niet in. Door onnodige fouten in de verdediging kregen we veel strafworpen tegen. Er was een kleine kans op de aansluiting alleen viel het doelpunt helaas aan de andere kant. Hierdoor gingen we de rust in met 9-3. In de tweede helft konden we het snelle tempo van de eerste helft jammer genoeg niet doorzetten. Verdedigend verslapten we waardoor ONDO het gat alleen maar groter kon maken. Door een onsportieve actie van een heer van ONDO moest Noortje helaas het veld geblesseerd verlaten. Ondanks het vele zeuren van ONDO hebben we ons helemaal niet gek laten maken en bleven we gewoon doorgaan. We sloten de wedstrijd af met een stand van 22-7. Sam bedankt voor het reserve zitten en het invallen.
Deze week gaan we weer lekker trainen en ons voorbereiden op de laatste wedstrijd van dit jaar. Uit tegen Kinderdijk. Over die wedstrijd mag Noor het stukje schrijven.