ODO 2 – Kinderdijk 2 (17-11)

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Kinderdijk op het programma. Na een lekkere training op donderdag onder leiding van André begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Wij moesten vooral ons eigen spel spelen en ons aan de afspraken houden die we van te voren hadden gemaakt. Het vak van Martijn mocht voor deze ene keer in de aanval beginnen. Hij scoorde dan ook het eerste doelpunt voor ODO. We konden deze voorsprong niet lang vasthouden, want Kinderdijk kon al snel aanhaken en wist daarna zelfs een voorsprong te pakken. Tot halverwege de eerste helft ging het gelijk op. Daarna wisten wij binnen 4 minuten driemaal te scoren. Het eerste gat was geslagen! Kinderdijk wist bijna nog aan te haken voor rust, maar ODO had ook nog een paar goede schoten waardoor we met 11-6 gingen rusten.
In de rust werden nog even de puntjes op de ‘i’ gezet en we begonnen de tweede helft weer op 0-0. Na rust wist Kinderdijk in de eerste minuten driemaal te scoren waardoor het gat kleiner werd. Het leek nog even spannend te worden, maar gelukkig is het gat niet kleiner geweest dan twee doelpunten verschil. De laatste 10 minuten konden we de wedstrijd uitspelen en werd er uiteindelijk gewonnen met 17-11.
Als je naar de stand kijkt zie je dat alles mogelijk is. We staan op de 4de plaats met maar twee punten minder dan de nummer 1. De volgende wedstrijd tegen Korbis is het dus van belang dat we de punten pakken. Over deze wedstrijd mag Maaike een stukje schrijven.
Tim bedankt voor het meedoen en reserves bedankt voor het bankzitten! Tot volgende week!