ODO E1 – ALO E1 (18-2)

Na de spannende pot verleden week tegen Fortuna was ik benieuwd of de krachtsverhoudingen in deze poule inderdaad zo dicht bij elkaar zouden zitten, zoals beloofd door de korfbalbond. Alo E1 was de tegenstander en vorig seizoen nog medekampioen op het veld.
Helaas bleek maar weer eens dat die inschattingen niet heel veel waard zijn.

Zoals elke week waren jullie weer messcherp en alhoewel de 1e 10 minuten nog voorzichtig waren qua score, denderden jullie met gemak over Alo heen. De ene na de andere mooie aanval lieten jullie zien, vaak met mooi rondspelen. De bal werd heel vaak terugveroverd door direct druk te zetten bij de tegenstander, die er dan ook niet aan te pas kwam. De doelpunten kwamen deze keer van jullie alle 4 en dat vind ik wel heel erg leuk! In de 2e 10 minuten sloegen jullie een gat naar 8-2 en vervolgens keurig verdeeld over de 3e en 4e 10 minuten elk nog 5 doelpunten er bij. Waren we superscherp geweest dan had een grotere monsterscore er in gezeten maar ach.. lekker belangrijk.
Jullie hebben in deze wedstrijd laten zien tot de toppers in de poule te horen!

Kijkend naar de uitslagen in de poule zal het gaan tussen Fortuna, ODO en waarschijnlijk Excelsior, waarbij helaas nogmaals de krachtsverschillen wel weer heel erg groot lijken te zijn.

Wij gaan vrolijk verder om ons nog meer verbeteren op de training!!

Tot dinsdag,
Rob