ODO A1 – ONDO (G) A1 (11-19)

Beste A1,
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen ONDO op het programma. De laatste veld wedstrijd voor we lekker de zaal in gaan. Met een iets andere opstelling dan elke andere week, hadden we de opdracht om gewoon lekker vrij uit te ballen. De wedstrijd begon snel al met een voorsprong voor ONDO die erg makkelijk scoorden. Wij moesten even opstarten, maar na een tijdje begonnen wij ook mee te scoren. Zo gingen we de rust in met een 6-11 achterstand. Onze opdracht was om goed te blijven bewegen en niet ons koppie te laten hangen, hoe ver we ook achter zouden komen. De tweede helft ging een stuk beter. Er kwamen beter aanvallen aan onze kant. ONDO bleef helaas door scoren en wij kregen het ook nog voor elkaar om 5 doelpunten te maken. Zo eindigde de wedstrijd op een 11-19. Het was geen slechte wedstrijd en ik denk dat we er best goed op terug kunnen kijken. We waren niet compleet en veel hadden last van een griepje. Alle invallers bedankt voor het invallen. Nu lekker een weekje rust en daarna gaan we knallen in de zaal. Ik heb er zin in. Daphne.