Fortuna/Delta Logistiek F3 – ODO F2

Hi toppers van de F2,

zaterdag stond de wedstrijd tegen Fortuna F3 op het programma, een team dat tot nu toe nog geen wedstrijd had gewonnen. Dit betekende niet dat we ze moeste onderschatten en als nog goed moesten overgooien en kijken naar wie er vrij stond.

De wedstrijd ging goed van start en we stonden al snel 3-0 voor. Dit betekende dat Fortuna een extra speler erbij kreeg. Dit was voor ons even lastig want er stonden opeens 5 rood met witte shirtjes in veld. Fortuna heeft hier goed gebruik van gemaakt en scoorde de 3-1. Hierdoor moest de extra speler er weer uit en was het gewoon weer 4 tegen 4.

Fortuna verdedigde ons goed, waardoor het overgooien af en toe lastig was en we veel moesten vrijlopen. De laatste 10 minuten scoorde Fortuna nog de 3-2. Wat werd het spannend, maar jullie bleven goed overspelen en de bal weghouden bij de korf van Fortuna.

Gelukkig floot de scheidsrechter af en hadden we met 3-2 de wedstrijd gewonnen.

Woensdag gaan we weer lekker trainen, tot dan!

 

Groetjes Willianne