ODO C2 – GKV (H) C3 (8-3)

Hallo allemaal,
Vandaag moesten we tegen GKV C3, deze ploeg had net zoveel punten als wij. Bij winst zouden we dus 2 punten hoger komen en bovenaan staan.
We hadden de vorige keer 5-3 verloren maar nu gingen we er weer tegenaan!

Cynthia had in het praatje voor de wedstrijd gezegd dat we het goed ruim moesten houden en de bal snel rond moesten laten gaan. Ook moesten we aan de rugkant lopen, schijnbewegingen maken en veel schieten.

1e helft
Doordat we veel ruimte creëerden werd het snel een 1-0 voorsprong. Het vrijlopen ging goed en we kregen veel kansen. Zo stond het bij de rust 5-1, verdedigend zat het dus wel goed.

Rust
Cynthia was tevreden over ons spel en gaf ons nog een aantal tips voor de 2e helft; bijvoorbeeld: dat als GKV er dicht op zat we veel schijnbewegingen naar binnen moesten maken, en als ze veel ruimte gaven we gewoon van een meter of 4 moesten schieten.

2e helft
De 2e helft ging wat minder maar we mochten zeker niet klagen. We kwamen wat moeilijker vrij, dus we kregen minder kansen. En toch konden we nog 3 keer scoren, maar we hadden er wel nog 2 doorgelaten.