ODO A2 – Olympia (S) A1 (12-12)

Vandaag mochten wij het opnemen tegen degene die gedeeld 1e plek stonden met ons. De eerste wedstrijd van de competitie was tegen olympia. Toen stonden we in de rust 0-1 achter. We waren van plan meer te scoren. We waren dus goed voorbereid.
Het stond al snel 1-1. Er waren een paar hele mooie kansen. Iris maakte een mooie doorloop. Maud maakte een afstandsschot. Kim maakte 2 hele snelle doorlopen , en ook nog een afstandsschot!!! Emma maakte voor de rust nog een doorloop. In de rust stonden we 6-4 voor maar daar was het natuurlijk nog niet mee gezegd. We gingen na de rust weer scherp verder. We hadden niet veel plaats fouten we waren lekker scherp. We hadden echt super mooie kansen , soms hadden we gewoon pech. Kim maakte in de tweede helft een afstandsschot. Iris maakte 2 verre afstand schoten. Suzan maakte de gelijkmaker 10-10. De wedstrijd liep gelijk op. De vrije bal variatie hadden we op training al geoefend , en in de tweede helft gingen we die uitproberen en Daniëlle maakte die. Ilse maakte een goede tweede kans. Uiteindelijk is het 12-12 geworden. Het was een leuke pot.