ONDO (G) F1 – ODO F1

Deze zaterdag stond ONDO op het programma voor de F1. De vorige resultaten van de F1 waren ietwat wisselvallig, maar wel met goed samenspel en leuk korfbal. ONDO is een van de lastigere ploegen in de competitie, met veel snelle en handige jongens, dus de leuke meiden van de F1 mochten flink aan de bak! Het begin van de wedstrijd was goed en fel, maar ONDO wist toch snel op een 3-0 voorsprong te komen. Nu kon onze superspeler het veld in komen en we hadden nog een extra superspeler meegenomen uit Maasland: Nienke uit de F2. Uiteindelijk konden we daarna goed meekomen en stond het met rust 7-4. Met 4 doelpunten in de laatste 10 minuten gingen we met goede voornemens, namelijk om er in totaal 12 te maken, de tweede helft in. Ondanks dat jullie goed je best deden was ONDO net een maatje te groot. Toch hebben we van ons voornemen de helft waar kunnen maken en hebben we er in de tweede helft toch weer 4 gescoord! Eindstand: 16-8. De strafworpen werden daarentegen knap gewonnen met 3-4, toppertjes! Woensdag op de training gaan we weer goed oefenen op het uitstappen, iets wat elke week net een stukje beter gaat.