Aankondiging eten bij ODO met o.a. Oktoberfest

Eet je mee???????

Na het daverende succes van de afgelopen seizoenen , gunnen we jullie ook dit veldseizoen weer een overheerlijke maaltijd op de zaterdagen dat ODO 1 thuis speelt. Saté, Kebab, kibbeling of wat dan ook – niets is te gek! En iedere keer weer de garantie van gezelligheid, gemak en culinair genot voor +/- € 7.50 per persoon.

Blokkeer je agenda en schrijf je in!

Zet op zaterdag 10, 17 september, en 1 en 15 oktober alvast een groot kruis in je agenda, en reserveer deze datums voor een overheerlijke maaltijd bij ODO, en moedig je teamgenoten, coaches en trainers, ouders, vrienden en andere fans aan hetzelfde te doen. Houd de Praatpaal, ODO site en prikbord in de Punt in de gaten en schrijf je in!

Andere ideeën? Laat het ons weten!

Net als afgelopen seizoenen worden de maaltijden iedere keer door een andere enthousiaste kookstaf verzorgd. Heb je ook een idee voor een ODO maaltijd en/of vind je het gewoon leuk om mee te helpen met koken, bardienst of opruimen? Spreek ons zo snel mogelijk aan. Voor 17 september en 15 oktober zoeken we nog teams die hun kookkunsten met ons willen delen . Wil je liever in het voorjaar dan reserveren we gewoon alvast een datum voor je.

10 september: Kibbeling => hulpploeg gezocht in de keuken voor patat & salade
17 september: ????          => ouders of teams gezocht
1 oktober: Oktoberfeest   => Odo 4 ( onder voorbehoud)
15 oktober :    ????          => ouders of teams gezocht

Margreet, Rob, Marlize & Pien
etenbijODO@gmail.com (voor vragen en/of ideeën)