DES (D) F1 – ODO F2

Hallo F3,

Zaterdag was het dan zo ver de eerste wedstrijd van het seizoen. Voor Brent en Ciara zelfs de allereerste korfbalwedstrijd ooit. Woensdag op de training hebben we goed geoefend met gooien en vangen. Dit was dan ook waar we in de wedstrijd goed op gingen letten.

Al snel bleek dat DES F1 overal net iets sneller bij was. Gelukkig was er nog een mooi doelpunt door Lotte gemaakt. Waardoor we de rust met 7-1 achter in gingen. In de rust hebben we het erover gehad dat we moesten kijken naar de persoon die altijd vrijstond namelijk de superspeler.

De tweede helft begonnen we dan ook gelijk met een doelpunt van Ciara, die hier zelf nogal verbaasd over was, maar hartstikke goed gedaan. Helaas vielen er bij DES ook weer een aantal doelpunten. Maar gelukkig hadden wij Nienke die er voor ODO wel 3 heeft gescoord.

Helaas hebben we de eerste wedstrijd verloren, maar de tweede helft ging hartstikke goed en hebben jullie goed gekeken naar de persoon die vrijstond en ook het gooien en vangen gaat steeds beter.

Wij zien jullie woensdag weer op de training.

Groetjes,

Celine en Willianne