ODO 5 – Tempo 8 (12-10)

Beste lezer,

Op een zonnige zaterdagmiddag 28 mei was de laatste wedstrijd voor ODO 5. Eerste deel van het seizoen was duidelijk een opwarmertje. Veel rode cijfers helaas. De zaalperiode was wat wisselend: van kampioenambities via de rode lantaarn naar een degelijke middenmoot en ”best of the rest” eindigend. Het laatste deel gaat het meer dan prima. Meerdere winstpartijen en met een opgeven hoofd verloren bij Achilles.

Tegen Tempo 8 was het begin furieus. In 3 minuten nam ODO 5 een 2-0 voorsprong. Echter, Tempo kwam snel terug naar 2-2. Eerste helft ging om en om met een ruststand van 6-6. In de rust aangeven om te proberen de schoten iets dichterbij te pakken. Dit had effect, omdat er een voorsprong werd genomen van 10-6. Maar Tempo was een taaie ploeg. Op karakter kwamen zij langszij naar 10-10 en braken spannende minuten zich aan. Routine, ervaring en discipline gaven de doorslag. In de laatste 5 minuten wist ODO 5 alsnog een overwinning uit het vuur te slepen. Bij 12-10 floot scheidsrechter Wouter af! Dank voor het fluiten Wouter.

Ten slotte willen wij heel veel dames bedanken. Te veel om iedereen bij naam te benoemen. Dankzij jullie inzet was het wekelijks mogelijk om te kunnen korfballen. Dank aan allen. In het bijzonder ga ik toch één naam noemen: Claudia. Onverzettelijk hoe veel moeite, energie en tijd jij hebt gestopt in het wedstrijdsecretariaat dit seizoen. Namens ODO 5 hartelijk dank voor bewezen diensten.