Achilles (Hg) E2 – ODO E3 (7-9)

In de thuiswedstrijd zeer makkelijke overwinning met 11-2. Dus vooraf denk je maak van je laatste wedstrijd er 1 met veel plezier en leef je uit. Dat kwam even heel anders uit.

Vanaf het beginsignaal was duidelijk dat we op een verkleind F-veld speelden. Waardoor er toch wel veel meters ruimte niet aanwezig waren. Jammer want voor E-pupillen toch echt te klein. En Achilles haalde daar direct heel veel voordeel uit door bij onderschepping van de bal direct de bal dezelfde bal 4 meter verder te gooien alwaar paal alweer stond. Onze omschakeling was in die beginfase niet goed en voordat we wisten wat er echt allemaal gebeurde, stonden we na 5 minuten met 5-0 achter. Na de 1e 10 minuten bijpraten en hameren op de omschakeling, verdedigen en blijf je eigen spel spelen = gewoon korfballen. Geen lange halen snel thuis. Al snel kregen we meer grip op de wedstrijd. Bij rust stond het 5-2, en de 10 minuten na rust lieten we zien wat korfbal nu inhoudt. Bij het begin van de laatste 10 minuten stond het nog 7-4 voor Achilles maar wat een kansen hadden we al gemist…Dan de laatste 10 minuten….Tja, toe viel alles op zijn plek voor ons en veranderden de sippe gezichten weer in vechters en maakten we de meest mooie doelpunten met goed samenspel. En behaalden we een ongelooflijke mooie 7-9 overwinning. Wat was/ben ik trots om jullie coach te zijn.!!!! Echt klasse gespeeld weer.

Speciaal woord van dank aan de uitstekende scheidsrechter van Achilles!

Dit was de laatste wedstrijd, maar we gaan nog lekker t/m eind juni door met trainen. En as. zaterdag is er nog een leuke afsluiting op het ODO veld met BBQ. en wat denk je van het Schoolkorfbaltoernooi en het tentenkamp……nog genoeg leuke dingen te doen. Tot van de week!!!!