Aanstaande vrijdag: Kubb

Plaatje site

Aanstaande vrijdag is het alweer de laatste vrijdag van de maand. En dus de hoogte tijd is voor Vrijdagavond Kubb. Hoewel het wat onwaarschijnlijk klinkt, wordt het vrijdag gewoon prima weer voor een potje Kubb. We beginnen om half negen. Tot dan!

Kubb activiteitenweer

Hoe en wat

  • Op Vrijdagavond Kubb doen we niet moeilijk met competities, ladders of punten. Het gaat erom om een leuk spelletje te spelen spelen, roddels uitwisselen, nieuws bepreken en een drankje doen. Het eerste potje begint om 20:30 uur. En om 23:00 moet het licht eigenlijk uit.
  • Leden en vrienden van ODO zijn welkom zo’n beetje vanaf de junioren leeftijd. Ook ouders die een houtje willen werpen zijn van harte uitgenodigd. Het is niet nodig om jezelf op te geven. Je kunt gewoon op eigen houtje komen, maar het is wel leuk om op Facebook laten te weten dat je komt. Inmiddels hebben we er een setje bij zodat er wel met zo’n twintig personen tegelijk gespeeld kan worden op het gras. 
  • Neem allemaal wel een pinpas mee, de kantine is open, maar er kan alleen gepind worden tijdens de Kubb. Deelname kost je verder niks.
  • Als je nog nooit Kubb hebt gespeeld is dat geen probleem. De regels zijn eenvoudig en prima uit te leggen tijdens het spelen. Kijk de video voor een introductie.
  • Als het trouwens (toch) onophoudelijk blijft regenen slaan we over, maar dat zal dan wel op de site verschijnen.

29 april // 27 mei // 24 juni // 29 juli // 26 augustus // 30 september