ODO A1 – Vitesse (Ba) A1 (10-10)

Zaterdag 9 April koploper Avanti

Na een knappe teamprestatie vorige week tegen ONDO, die we winnend afsloten en de wetenschap dat Avanti vorige week een slechte start had door verlies tegen Fortuna, kon het deze week twee kanten op. Of Avanti is op scherp gezet of ze hebben er een dip aan overgehouden.

Avanti begon aanvallend sterk met goede afvang maar zonder goals. Hier profiteerde wij van  met goed spel, goede rebound en doelpunten. Tot 1-3 voerde wij de boventoon. Hierna herstelde Avanti zich en kwam gelijk tot 6-6. Ondank ons knappe spel was het laatste antwoord voor rust voor Avanti.

Rust 8-6

Na een nuttig praatje en oppeppende woorden in de rust was tocht de eerste goal voor Avanti, 9-6. Avanti zal gedacht hebben dat ze ons op de knieën hadden gekregen maar daar dachten wij anders over. Als team rechte wij onze ruggen. Met uit stekend verdedigen en knappe goals knokte wij ons terug naar 11-11. Met nog 1 minuut op de klok miste wij helaas 2 mooie kansen op de eind overwinning. Gelukkig mist Avanti ook nog een stip voor de overwinning.

Uit eindelijk een terechte gelijkspel als eindresultaat. Als coach ben ik zeer trots op deze teamprestatie van formaat. Dit kunnen we alleen volhouden als we de lat voor het afschrijven zeer hoog leggen! Als toetje van de dag mochten we nog van een aantal spelers van  A1 genieten, die mochten spelen en invallen in het 1e team. Wij als trainers mogen trots zijn op wat jullie hebben laten zien in jullie 2e wedstrijd van de dag.