ODO A1 dendert door.

Afgelopen zaterdag kwam ijsselvogels op bezoek. Hadden we een week eerder de kampioen al verrast, nu moest de nummer 2 er ook maar aan geloven. Het strijdplan lag weer klaar, maar moest nog wel effe uitgevoerd worden. Wat het strijdplan was?? Ja, daar had je bij moeten zijn.

Eerste helft was geweldig van ODO A1. De taken werden heel goed uitgevoerd en de ballen vielen nu eens makkelijk in het mandje. ODO schoot furieus uit de startblokken en nam brutaal een 7-0 voorsprong. Dat kon natuurlijk niet zo blijven, maar met rust stond er een keurigen 12-5 op het scorebord. Puik verdedigend werk van de dames die ervoor zorgden dat de tegenstander niet kon insnijden. Kortom, dit was genieten.

In de rust werd afgesproken om ijsselvogels niet de illusie te geven dat er hier nog iets te halen viel. Maar dat liep effe anders. Vier doelpunten op rij bracht ze weer terug in de wedstrijd. Daarna werd er een tijdje om en om gescoord, maar vanaf 16-12 haperde de scoringsmachine en gooide ijsselvogels de bal wel heel makkelijk in het mandje. Het werd nog effe billenknijpen op de bank.

Maar uiteindelijk stond er dan toch een puike 18-17 op het scorebord. En zo eindigt het zaalseizoen voor de A1. Met een ijzersterke 2e helft van het seizoen, waar een dipje tegen Futura en Excelsior in zaten, maar daar zijn weer heel sterk uitgekomen.

Nu het veld weer op. Daar moet nog wat puntjes gehaald worden om volgend jaar weer 1e klasse te mogen spelen.