Die Haghe C2 – ODO C2

Afgelopen zaterdag speelde ODO C2 tegen Die Hage C2. Vorige wedstrijd tegen Die Hage was een spannende wedstrijd waarin ODO in de laatste tien minuten een comeback maakte. Helaas hadden we toen niet gewonnen, we verloren met 5-7.

Ook deze wedstrijd is het ons niet gelukt te winnen van de tegenstander. Maar we waren wel een lastige tegenstander en zeker niet kansloos. In het begin was het even inkomen door de lange rit en het korte inspelen. Toen de eerste tien minuten voorbij waren stond het 4-1 voor Die Hage. Maar ook in deze wedstrijd kwam ODO weer met een comeback en liep het met de rust gelijk op.

Na de rust duurde het niet lang tot ODO de gelijkmaker scoorde en het 7-7 stond. Hierdoor raakte de tegenstander, net als vorige keer, enorm gestrest. Daarom lukte het ze het eerst niet om nog een keer te scoren. Dat lukte pas in de laatste minuten. De einduitslag was 9-7. We hebben misschien verloren maar toch voelt het voor mij niet zo.