Triaz 1 – ODO 1 (13-26)

Helaas is vorige week de laatste hoop op een kampioenschap vervlogen. Het was tot nu toe een zeer wisselend zaalseizoen, met goede wedstrijden tegen o.a. Luno, GKV uit, Weidevogels uit en Velocitas thuis. Maar ook zeer matige wedstrijden tegen o.a. ZKC, VZOD en Triaz thuis. De laatste twee wedstrijden van dit zaalseizoen worden gespeeld tegen Triaz en Weidevogels. Afgelopen zaterdag stond de uit wedstrijd tegen Triaz, in de stad waar de mooiste voetbalclub van Nederland ook speelt, op het programma. Een wedstrijd zonder veel druk, omdat voor beide ploegen niets meer op het spel stond. Alle reden om er óf een zeer matige matte wedstrijd van te maken, óf een leuke wedstrijd te spelen met veel doelpunten. Het werd dat laatste. Met Rob en Leonie op de bank als coach en debutante Nikki vd Hak in het veld begonnen we ontzettend scherp. Binnen tien minuten stonden we met 0-7 voor. We speelden afwisselende aanvallen en waren over veel schijven gevaarlijk. De ruimte en mogelijkheden die we kregen gebruikten we goed en we schoten met scherp. Verdedigend gaven we weinig ruimte weg waar Triaz erg veel moeite had. Na de zeer goede openingsfase van onze kant begon Triaz iets beter in de wedstrijd te komen en begon in het tweede deel van de eerste helft mee te scoren. Dit resulteerde in een 6-12 ruststand.

Na de rust opende we weer scherp en liepen verder uit. We bleven geconcentreerd verdedigen en goede aanvallen spelen. Tien minuten voor tijd verving Cynthia de goed spelende Nikki. Het was erg leuk om te zien dat de afwezige Sanne’s zo goed werden vervangen door Nikki en Diana! Die beide 2 doelpunten maakten en een goede wedstrijd speelden. Ook Rick en Martijn mochten nog tien minuten hun kwaliteiten laten zien. We speelden de wedstrijd goed uit, wat resulteerde in een 13-26 overwinning. Een leuke wedstrijd met veel doelpunten. Hopelijk kunnen we 12 maart weer zo’n leuke wedstrijd neerzetten tegen Weidevogels! Invallers, reserves, coaches en publiek bedankt!