ODO B1 – Dijkvogels B2 (11-7)

Zaterdag speelden we tegen dijkvogels. De vorige wedstrijd tegen de dijk hadden we gelijkgespeeld en dus hadden we wat recht te zetten. Vlak voor de wedstrijd hoorden we dat de nummer 2 en 3 uit onze poule gelijk gespeeld hadden, dat zorgde ervoor dat de nummer 2 een punt boven ons stond en met winst zouden wij dus de leiding nemen in het klassement. De wedstrijd begon goed met 2 doelpunten voor odo wat ons op een 2-0 bracht daarna kwam dijkvogels terug met een paar schoten en de doorloopbal die ze twee keer wisten te scoren. de eerste Helft eindigden we met een 4-7 achterstand. In de tweede helft leek het een zelfde spel te worden als in de eerste helft maar na een paar minuten vielen de ballen voor odo er in, en bleven de doelpunten voor dijkvogels weg. En met een paar mooie schoten en een paar goochel balletjes kwamen we sterk terug in de tweede helft met een 11-7 als eindstand.

suzanne bedankt voor het reserve zitten. Nu een paar weekjes rust en daarna weer knallen. Pepijn mag het volgende stukje schrijven