ODO A1 speelt zich veilig tegen Fortuna A2

Na een week van praatsessies stonden zaterdag de neuzen weer in dezelfde richting. Maar dat moest in de wedstrijd wel tot uiting komen. De start was voortvarend. Vooral in het spel waren we de betere, al konden we dat helaas niet in doelpunten uitdrukken. Van een 4-1 voorsprong was er met de rust nog maar een 5-4 stand overgebleven. Een magere voorsprong dus, die wel iets ruimer had mogen zijn.

Tweede helft bleef ODO steeds op voorsprong. Bij 9-6 was er eindelijk het bekende gat geslagen, maar Fortuna wisselde 2 keer en dat bracht hun weer terug in de wedstrijd. Bij 11-11 was de stand weer gelijk, nam ODO weer een voorsprong en had in deze fase de winst naar zich toe kunnen trekken. Bloedstollend werd het toen het 12-12 werd en Fortuna vol op de winst ging spelen. De bal ging er aan hun kant niet meer in, Odo kon het gat ook niet meer vinden, waardoor het 12-12 bleef.

Fortuna blij met het punt, wij bleven toch wel met een katerig gevoel zitten na de wedstrijd. Er had meer in gezeten, maar we hadden de wedstrijd ook kunnen verliezen in de laatste minuut. Na enkele mindere wedstrijden was dit er weer eens eentje waarvan we
konden genieten. En, wat heel belangrijk is, ODO A1 speelt volgend jaar ook weer 1e klasse.

Nu nog 2 wedstrijden tegen de nrs 1 en 2. Geen druk meer, kijken of er nog wat leuks in het vat zit. De coaches zijn trots op jullie met dit resultaat.