Refleks C3 – ODO C2 (6-2)

vandaag moesten we tegen naar Rijswijk tegen Refleks. Refleks was de koploper. In de eerste wedstrijd thuis verloren we net met 5-6. Dus gingen we het opnieuw probreren.
We begonnen met Jelle, Britt, Nicolette en Nina in de aanval en Stef, Amber, Maaike en Tjerk in de verdediging.
Als snel bleek dat Refleks weer goed ging scoren. En scoorden ze snel 2 doelpunten. Er werd van vak gewisseld. Helaas viel er weer een doelpunt aan de kant van Refleks.
Tjerk werd gewisseld voor Thijs omdat hij door zijn enkel ging. Er werd gelukkig wel door ons ook een doelpunt gescoord. Nicolette kreeg een bal verkeerd op haar vinger en moest
ook gewisseld worden voor Demi. Het ijs om te koelen was op of niet aanwezig, daarom werd er een zak patat gehaald om de enkel en vingers te koelen.
Er werd nog wel door ons een doelpunt gemaakt, door Britt, zodat we de rust in gingen met een 3-2 achterstand. Alles was nog mogelijk.
Helaas vielen er in de tweede helft geen doelpunten meer van ons. Refleks kon nog wel scooren en bracht zo de eindstand op 6-2. jammer dat er niet meer in zat.
Deze week weer goed trainen en dan blijven de punten zaterdag wel in Maasland. (van Tjerk)