odo b2 – kvs/maritiem b3

hallo iedereen!

Vandaag mochten wij het opnemen tegen kvs/maritiem.  Jammer genoeg was Laura ziek geworden, dus die kon niet meedoen. Kvs staat 4e en wij staan 7e. Wij beginnen meestal niet zo scherp , we hadden voorgenomen dat we scherp gingen beginnen. We begonnen met een beetje slordige aanval. De verdediging liep goed. Jaline maakte een mooie doorloopbal toen was het 1-0. Het werd al snel 1-1. Daarna maakte Naomi een hele mooie doorloop toen was het 2-1 . Het werd al snel 2-2.  Toen maakte Suzan een mooi afstandsschot en toen was het 3-2.  Daarna zakten we een beetje in en stond het 3-4. Toen maakte Fleur een heel mooi schot toen stond 4-4. Suzanne maakte een hele mooie doorloopbal en toen stond het 5-4. Toen was het rust even bijkomen en even goed naar Lotte luisteren en er weer tegenaan. Na de rust werd de 5-5 gescoord. Nu was het weer aan ons de beurt. Naomi maakte weer een hele mooie doorloopbal dat was de 6-5.  De 7-5 werd gescoord door Maud een mooie korte kans. Daarna was het 7-6. Jaline maakte het einde van de wedstrijd goed met een mooie doorloop. De eindstand was 8-6 eindelijk hebben we weer gewonnen!!!!!!!!!