ODO B1 – Phoenix B1 (14-7)

Zaterdag hadden we een wedstrijd tegen Phoenix. De vorige wedstrijd tegen Phoenix hadden we verloren met 13-8, maar vandaag hadden we weer een nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen.
We begonnen meteen scherp en kwamen snel op een 3-0 voor stand. Het ging erg goed in de aanval en we hadden veel kansen. Phoenix maakte een aantal fouten, die wij goed afstrafte. We kregen een aantal vrijeballen mee en ook 2 strafworpen die mooi werden afgemaakt. We ging met 9-2 de rust in.
In de rust vertelde Bart en Lotte dat we vooral rustig moesten blijven spelen, zodat het niet te chaotisch werd. Ook moesten we proberen de aangeef van de zijkant eruit te halen in de verdediging.
De tweede helft ging iets minder, omdat we de concetratie verloren. Er waren veel plaatsfouten en dat was jammer. In de verdediging werd de aangeef van de zijkant wel goed verdedigd, waardoor Phoenix minder gevaarlijk werd. Toch wist Phoenix nog 5 doelpunten te maken. Maar zelf hebben wij er ook nog 5 gescoord. De eindstand was dus 14-7. Lotte en Bart, bedankt voor het coachen en Naomi bedankt voor het reserve zitten! Volgende week hebben we een wedstrijd tegen Valto, dan mag Jim een stukje schrijven.