IJsselvogels A1 – ODO A1 (17-12)

Afgelopen zaterdag toog de A1 richting Moordrecht om tegen het aldaar gevestigde IJsselvogels te spelen. Een ploeg die vorig seizoen op de laatste plaats eindigde, maar nu heel knap op de 2e plek staat.

Met Lotte weer in de basisopstelling begonnen we de wedstrijd. Al snel werd duidelijk dat ijsselvogels het van de heren moest hebben, die af en toe verrot zuiver schoten. Tot 4-4 konden we nog lekker bijblijven, maar vlak voor rust ging het bij de moordrechtenaren wel heel erg voor de wind, waardoor er een 10-4 ruststand op het scorebord  verscheen.

En zo slecht speelden we nog niet eens. Maar de zuiverheid ontbrak bij de A1 en naarmate de wedstrijd dan vordert ga je toch opeens andere dingen doen die eingenlijk niet de bedoeling waren.

In de rust de puntjes op de i gezet, wat afspraken gemaakt en inderdaad ging het wel iets beter de 2e helft. De ballen gingen er nog niet makkelijk in, maar 8 doelpunten in de 2e helft is wel keurig natuurlijk. Maar elke keer als wij enigzins dachten dat we dichterbij konden komen, dan scoorde de tegenstander net zo makkelijk een doelpunt. Margot erin voor de moegestreden Lotte, Wouter voor Niek en daar gingen we weer.

Maar we moesten toch onze meerdere erkennen in ijsselvogels. Positief was dan weer wel dat er redelijk wat afstandsschoten ingingen, maar helaas gingen er nog veel meer mis, waarbij het technisch ook nog niet altijd je van het was.

Een terechte nederlaag dus. Het wordt spannend de komende weken.