DES (D) B1 – ODO B1 (4-12)

Zaterdag 9 januari stond om 15:00 een wedstrijd tegen DES op het programma, die we uiteraard wilden winnen! Alex coachte en voor de wedstrijd werden ons een paar aandachtspunten meegegeven. De eerste helft begon wat chaotisch en we zaten nog niet lekker in ons eigen spel. Toch wisten we een aantal goede kansen te benutten en lieten we maar een doelpuntje door, wat de ruststand op 1-5 bracht. In de rust kregen we dan ook te horen dat we wat “makkelijker” moesten gaan spelen en niet te chaotisch. De tweede helft ging dan ook een heel stuk beter! 7 doelpunten voor ons en 3 tegen. De laatste minuten van de tweede helft zakten we een beetje in en hebben toen niet meer gescoord, maar ach 4-12 winst, leuke wedstrijd en volgende week gaan we weer voor de winst! Alex bedankt voor het coachen en Naomi bedankt voor het reserve zitten. Tot dinsdag, Daphne