Digitaal Wedstrijd Formulier ook voor de B/C/D

Update 9 december
Komende zaterdag is het digitale wedstrijdformulier (DWF) ook verplicht voor ODO 5 en 6, waar het vanaf begin van de zaal nog ‘op proef’ was. Vanaf aanstaande zaterdag kan ook de A2 het DWF gebruiken, verzoek het dan ook te doen, zodat we vast kunnen wennen aan de procedure. Vanaf dit moment gebruiken alle senioren en junioren de app.

Inmiddels is het ook duidelijk dat vanaf 1 januari het DWF ook beschikbaar is voor de B, C aspiranten en D pupillen. Vanaf 1 februari is het dan al verplicht voor deze groep. Net als bij de A2 ook het verzoek aan de trainers/coaches om vanaf 1 januari het digitale formulier dan ook te gaan gebruiken.

Heb je de app al? Nee nog niet. Installeer deze dan snel op Android of Apple telefoon. En log dan ook meteen even in. Meer daarover hieronder.

Bericht 17 oktober 2015
Op het veld gebruiken ODO 1 t/m 4 en de de A1 nu al het digitale wedstrijd formulier(DWF). Vanaf de zaal is het voor deze ploegen verplicht dit te gebruiken. Vanaf de zaal gaan ook ODO 5 en 6 het DWF gebruiken, waarbij het verplicht is vanaf 1 december. De A2  gaat het gebruiken vanaf december  met een verplichting vanaf 1 januari. Zodra het voor ODO 5, 6 en de A2 mogelijk is het DWF te gebruiken gaan we dat ook doen. Even wennen voordat het verplicht wordt.

Kortom:

  • ODO 1 t/m 4 en de A1 gebruik DWF verplicht vanaf start van de zaalcompetitie
  • ODO 5 en 6 gaan DWF ook gebruiken vanaf start van de zaalcompetitie
  • ODO A2 begint zaterdag 12 december met het DWF
  • ODO B1 t/m F3 gebruiken voorlopig nog de papieren formulieren

En  Jaap schreef het al dat het enorm fijn zou zijn als alle senioren en junioren de Sportlinked app op hun mobieltje (Apple, Android) hebben staan en daarmee kunnen inloggen. In de herhaling.  Zeg nou niet ‘de aanvoerder heeft hem toch’ want die kan er gewoon een keer niet zijn (ziekte natuurlijk en geen weekendje weg, we zijn een teamsport, toch?) of geen bereik, mobiel leeg.

Als inloggen niet lukt zou dat kunnen dat de bond een verouderd e-mailadres van je heeft staan in Sportlink. Dat kan onze ledenadministratie dan veranderen, maar wacht dus niet tot na een wedstrijd, want het wijzigen kost even tijd. Kortom, pak nu je mobiel, download de app en probeer in te loggen.

Bedankt!!

Thijs, André