ZKC ’31 2 – ODO 2 (14-20)

Beste lezer,

Een wedstrijd in Noord-Holland stond vandaag op de planning. De ODO-selectie mocht aantreden tegen ZKC’31 uit Zaandam. We wisten eigenlijk niet veel van deze ploeg, alleen dat ze net als wij vorige week hadden verloren. Het zou dus mooi zijn als we vandaag konden winnen. Geen afwezigen vandaag bij ODO, dus we konden spelen in onze ‘sterkste opstelling’ (niet iedereen is het met deze uitspraak eens, terecht overigens).
Na een inspirerend praatje van Paul en het prima inschieten op muziek in Sporthal de Tref begon de wedstrijd. Het zou de bedoeling zijn dat de tegenstander nou eens achter ons aan moest lopen, in plaats van vice versa. We begonnen niet sterk helaas en de bal belandde te vaak over zijlijnen. Gelukkig konden we het gat van de korf wel vinden. De stand ging een tijdje gelijk op, gelukkig hield ZKC dit niet tot de rust vol en gingen we met twee punten voorsprong de kleedkamers in (9-11).
Direct na rust vielen er mooie doelpunten in de juiste korf en kwamen we snel op 6 doelpunten verschil. Na enkele noodzakelijke wissels aan onze kant vielen er nog een paar doelpunten aan beide kanten en kwamen we uit op 14-20. Twintig doelpunten. Geen negen, geen twaalf, maar twintig doelpunten in het voordeel van ODO 2. Ik denk dat we met het team mooie sprongen maken en dat we dit vertrouwen moeten behouden en mee moeten nemen naar volgende week. Een thuiswedstrijd tegen Velocitas staat op het programma om 17:40 in de Hofstede. Over deze wedstrijd kunt u volgende week een bijzonder literair stukje lezen in de Praatpaal, geschreven door Cynthia.
Komt allen de ODO-selectie aanmoedigen. Er wordt aangeraden om vóór de wedstrijd van ODO 2 te eten, na de wedstrijd van ODO 1 is dit ook nog mogelijk. Samen met uw hulp houden wij die vier punten in Maasland.