Phoenix B1 – ODO B1

Vandaag speelden we de tweede competitie wedstrijd in de zaal. We spelen tegen Phoenix B1, een ploeg waarvan we niet wisten hoe ze speelden, maar dat mag natuurlijk niet meetellen in de wedstrijd. In de eerste helft zagen we dat Phoenix, net als Velocitas waartegen we vorige week speelden, in de aanval vaak voor de doorloop bal ging en daardoor op voorsprong kwam. We kwamen terug met een paar schoten en de vrije bal variant, de rust stand: 6-5. In de rust waren we er ons allemaal van bewust dat de doorloop bal er hoe dan ook uit moest, want geschoten had Phoenix wel maar er was er nog geen één in gegaan. De tweede helft haalden we er doorloop ballen uit maar een paar schoten en doorloopballen van Phoenix vielen er toch in en liepen in de stand vooruit op ons. We hebben nog drie doelpunten kunnen maken maar dat was niet genoeg. Phoenix won met 13-8. Jet bedankt voor het reserve zitten!