ODO B2 – Dijkvogels B3

Hallo allemaal!!
Odo B2 – dijkvogels B3
Vandaag een wedstrijd tegen Dijkvogels.We begonnen niet zo sterk we lieten er gelijk 2 door. Vooral doorloopballen dat is erg jammer. We werden er op gecoacht dat we geen doorlopen meer mochten doorlaten dat probeerde we en dat lukte aardig. We wisselden van vak en toen scoorde Suzan en afstandsschot. Suzanne probeerde nog een paar doorlopen maar ze gingen er helaas niet in. Toen stond het ongeveer al weer 1-4! Toen scoorde Suzan weer een afstandsschot die er eindelijk weer een keer inging. Voor de rust kregen we nog een strafworp tegen. Dat was er jammer. In de rust een goed praatje gehad en we gingen er weer voor. Helaas ging dat ook niet zo gemakkelijk. Het stond ongeveer 2-6 helaas. Toen scoorde Laura nog een mooi schot , en toen dijkvogels weer. Liza en gysa bedankt voor het invallen!We maakten de ballen niet af en daar gaan we zeker aan werken!! En kampioen worden!! We hebben ons best gedaan. Helaas het zat er niet in we maakten ze niet af. Het volgende stukje mag Fleur schrijven!
Groetjes Suzan