ODO B1 – KCC/Delta Logistiek B3

Afgelopen zaterdag hadden we de eerste oefenwedstrijd in de zaal tegen KCC. Vooraf in het praatje was tegen ons verteld dat we ons eigen spel moesten spelen en elkaar vooral heel moesten houden voor de blessures. We hadden al best een aantal kansen en stonden dan na 10 minuten al 2-0 voor. Ook de twee varianten van de vrije bal zaten er mooi in. Toen gingen we de rust in met 5-0. In de rust kregen we te horen dat we goed deden en dat er weinig op aan te merken was. Het belangrijkste punt was wel dat we nu niet moesten verslappen in het spel. In de tweede helft zijn er nog mooie kansen uitgekomen en daarbij is de eindstand 7-3 geworden en was het een leuke eerste zaalwedstrijd.
Jaline bedankt voor het reserve/invallen! De volgende die een stukje mag schrijven is Niels!