ODO E5 – Weidevogels E3 (2-2)

Dat was leuk om jullie weer te mogen coachen! Dat was alweer een paar weken geleden. De vorige wedstrijd tegen Weidevogels was het 4-4 geworden, dus het beloofde spannend te worden. Bij Weidevogels speelde 1 lange jongen en 1 lang meisje mee. Het is dan erg lastig om de bal over je tegenstander heen te gooien en moeten de andere spelers goed naast de bal vrijlopen. Dit was nog wel wat lastig, maar daar gaan we gewoon verder op trainen. Een paar maal erg mooie aanvallen gezien, super leuk! En uit die goede aanvallen is het gelukt om 2 doelpunten te maken! Helaas lukte het de tegenstander ook om er 2 te maken. Ook de strafworpen werd 2-2. Maar weer 1 punt erbij! Dit was de laatste wedstrijd van de veldcompetitie. We trainen komende weken nog wel even buiten, hou de site en de app in de gaten.

tot woensdag op trainen!

Jakomijn