DES (D) B2 – ODO B2

Hallo odo mensjes 🙂

Vandaag ben ik aan de beurt, dus geniet maar van mijn awesome stukje.

We speelden tegen DES. De 1e helft begonnen we heel slecht: veel plaatsfouten & niet scherp. Daarna ging het wel wat beter. Het 1e doelpunt werd gescoord door Gysa met een doorloopbal. Waarna er ook een doorloopbal van Jaline volgde.

Een paar minuten later kregen we helaas een doelpunt tegen.. maar daarna kwamen er wel 2 mooie doelpunten van Naomi & Daniëlle. Toen kwam het signaal van de rust.

Na de rust ging het eerst weer heel slecht 🙁 . We kregen 2 doelpunten tegen, maar toen waren we weer wakker geworden. We maakten even 4 doelpunten!! Tussen door was er ook nog gescoord door DES.. Kort nadat wij ons laatste doelpunt hadden gemaakt, floot de scheids. En hadden we gewonnen met 4-9!!! Gysa & Liza bedankt voor het invallen! Groetjes Suus

DANIËLLEEEE JII BENT AAN DE BEURT!! Haha