Korfballen met een beperking bij Dijkvogels

Bericht van onze sportieve vrienden uit Maasdijk, altijd goed om kennis van te nemen. De tekst is geleend van Valto.


Bij Dijkvogels speelt een enthousiaste groep korfballers, die het erg leuk zou vinden om andere enthousiastelingen erbij te krijgen. Wil je een keertje een training proberen? De eerste keren is dit geheel vrijblijvend en kost het je niets. Klik door voor de brochure Dijkvogels_flyer_G-korfbal.

Wij spelen al heel wat jaar met veel plezier korfbal bij Dijkvogels in Maasdijk. Korfbal is een gemengde sport, we spelen met jongens en meiden samen en dat is heel gezellig. De leeftijd van onze 25 spelers varieert van 12 tot 55 jaar.

Elke woensdag trainen we van 19.00 tot 20.00 uur op het veld aan de Lange Kruisweg. De trainingen zijn hartstikke leuk en worden gegeven door verschillende trainsters en trainers. We doen gooi- en vangoefeningen, schieten heel veel op de korf, maar leren natuurlijk ook trucjes voor de wedstrijden, ieder op zijn of haar eigen niveau.

Wedstrijden spelen wij om de week of één keer per maand, dit wordt georganiseerd door de korfbalbond. De ene keer spelen we thuis en de andere keer gaan we naar een vereniging toe, grotendeels in de buurt van Rotterdam. In de winter (oktober/maart) kunnen we binnen trainen en spelen in onze mooie sporthal in Maasdijk.